Meer resultaten voor cocktail workshop rotterdam

 
cocktail workshop rotterdam
Cocktailworkshop bij Popocatepetl Amersfoort Move, shake, drink enjoy!
Tijdens deze workshop leer je om in 15, à 2 uur tijd drie verschillende cocktails te maken. Alle mix technieken bar uitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Na de 1e 2e cocktail is een pauze waarin genoten kan worden van de cocktail samen met lekkere hapjes.
Cocktail Workshop check eventplanner.nl.
Voor zaken als cocktail workshop, cocktail workshops, cocktailworkshops, cocktailworkshop, cocktail workshop amsterdam, cocktail workshop thuis, cocktail workshop rotterdam, cocktail workshop antwerpen, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.
Cocktail workshop op iedere locatie in NL SHAKE IT!
Wij leiden tijdens onze cocktail workshop jou en jouw gezelschap op speelse wijze rond in de wereld van de cocktails, van klassiekers tot eigen creaties. Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails.
Leren Cocktails Maken Tijdens Cocktail Workshop.
Almere Amersfoort Apeldoorn Arnhem Amsterdam Breda Den Bosch Den Haag Dordrecht Eindhoven Enschede Groningen Haarlem Leiden Maastricht Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zoetermeer Zwolle. Uitleg Cocktail Workshop. De workshop cocktails maken start met een korte uitleg over het ontstaan van de cocktail, u maakt kennis met een aantal bereidingstechnieken, dranken en de kunst van het cocktailshaken.
Workshop cocktail maken Cocktail workshop in Breda, Tilburg, Roosendaal.
Natuurlijk gaan we de zelfgemaakte overheerlijke cocktails samen testen. Onze cocktail workshop kun je volgen bij.: Paaldansstudio Dance Centre Breda. Paaldansstudio Dance Centre Tilburg. Paaldansstudio Dance Centre Roosendaal. Paaldansstudio Dance Centre Rotterdam. Wat krijg je bij de cocktail workshop? Wanneer je de cocktail workshop boekt krijg je het volgende.:
Cocktail Workshop Rotterdam Dazzling Cocktails.
Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails in het centrum van Rotterdam bij Stalles. Drink je eigen gemaakte cocktail bij Stalles en blijf aansluitend dineren, bijvoorbeeld een pizza of pasta menu of wellicht lekker a la carte! Perfect Serve Cocktail Workshop.
Combineren Splashtours Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Escaping Rotterdam Lasergame Rotterdam Segway Rotterdam Splashtours. Op De Zwarte Zwaan kun je terecht voor verschillende workshops. Of het nu gaat om een workshop cocktails shaken of een cursus Plat Rotterdams, bij ons kan het allemaal. Shaken, stirren, blenden of strainen?
Proef Rotterdam Pegasus Events.
Met snelle watertaxis keert u terug naar de Oude Haven voor een cocktailworkshop. Dit bedrijfsuitje is een bijzondere combinatie van workshop, siteseeing, eten en drinken. Bedrijfsuitje in de Oude Haven. U wordt ontvangen in de sfeervolle Oude Haven. Vanaf het Witte Huis gaat het bedrijfsuitje van start met de stadswandeling onder leiding van een deskundige gids! Via de Rotterdamse Entrepothaven en de Wilhelminapier komt u bij de volgende locatie; Hotel New York. Hier proeft" u Rotterdam tijdens een high tea op deze bijzondere locatie? Na de high tea stapt u in de watertaxi en vaart u met hoge snelheid richting de Oude Haven. Hier gaat het bedrijfsuitje verder met een cocktailworkshop! Ervaren shakers leren u de fijne kneepjes van het vak. Een bestaande cocktail maken of een geheel eigen cocktail maken, tijdens dit teamuitje is het allemaal mogelijk.
Cocktail workshop Zwarte Zwaan Rotterdam.
De daiqiri kan veranderd worden in een Amaretto sour voor een meerprijs van 350, p.p. De cocktail workshop is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de workshop snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met u mee! De locatie van de Zwarte Zwaan Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast navigatie: Parkhaven 20.

Contacteer ons