Op zoek naar cocktail workshop op locatie?

 
cocktail workshop op locatie
Cocktail Workshops in Amsterdam.
Cocktails op locatie. Vloeistof merchandise enzo. Cocktail workshop in Amsterdam. Vloeistof enzo Cocktail workshop Cocktail workshop in Amsterdam. Shaken, roeren en smaken samenstellen! Alles komt aan bod bij de cocktail workshops van Vloeistof enzo. Wij komen graag bij u langs in Amsterdam en omgeving.
COCKTAIL WORKSHOP, cocktails maken op het STRAND van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, stranduitje.
Leer ze nu zelf maken tijdens een cocktail workshop onder leiding van professionele bartenders! Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert professionele cocktail workshops op iedere gewenste locatie. Ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand, of na een lange vergaderdag op uw vergaderlocatie.
Cocktail Experience Cocktail workshops, catering op locatie en bartending.
Cocktail workshop en Salsa Dansen. Cocktail workshop en salsa dansen; de perfecte combinatie! Eerst gezellig een cocktail workshop volgen, even inkomen en daarna losgaan op de dansvloer! Tijdens deze Salsa Workshop leren we je op een leuke manier de basispassen van salsa. Je leert al een stukje choreografie in een half uur. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een uur, anderhalf of twee uur durende workshop. Maak kennis met salsa dansen en leer de nieuwste moves tijdens een workshop! Je zult besmet raken met het salsa virus en ten volle genieten van deze plezierige dans. Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en betekent letterlijk Saus" in het Spaans. Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes, zoals Son, Mambo, Guaguanco en Cha Cha Cha. Dit arrangement is te boeken op elke gewenste locatie.
Cocktailicious cocktail workshop by Cocktail Company.
Fun, leuke achtergrond informatie over cocktails, interactie en lekkere cocktails vormen een goede mix voor een gezellig uitje. Cocktailworkshop op locatie of thuis. Cocktail workshops kan je ook op locaties in Nederland én België. Cocktail workshops worden dan vaak georganiseerd in horeca gelegenheden in jouw stad of regio. Meestal is het vanaf 15 mensen ook mogelijkheid om een cocktailshaker thuis over de vloer te krijgen. Aanvraag cocktail workshop.
Zelf Coctails leren maken Cocktailworkshop Leuk Familieuitje of Vriendenuitje!
Home Workshops Cocktail Party op locatie. Cocktail workshop op locatie. Leer de lekkerste Cocktails maken tijdens de Cocktail Workshop op een locatie naar keuze. Cocktail workshop op locatie. Prijs va 20, p.p. minimaal 25 personen. duur 1 35, uur afhankelijk van soort workshop.
Cocktail workshops Vanaf 2000, p.p. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. g
Bekijk uitje Bewaar. Cocktail workshops, Activiteiten op locatie, Workshops op locatie, Workshops met drank. Cocktailworkshops op diverse locaties in Nederland. Kom gezellig samen in een fantastische ambiance. Met onze Cocktail Workshop ontdek je met zijn allen welke heerlijke cocktails je kunt bereiden.
Cocktailbar op locatie Cocktailworkshop.
Wij regelen voor u een getrainde en ervaren cocktailshakers. Locatie al bekend? Gezelligheid en sfeer gewenst? De cocktailbar op locatie is dan zeker iets voor u. Vanaf 3, per cocktail zorgen wij voor de rest. Uiteraard kunt u ook alcoholvrije cocktails regelen.
Cocktail workshop op locatie The Sand Company vanaf 2450, p.p.
De bartender is zeer flexibel en zal zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet komen. De cocktail workshop op locatie staat in het teken van plezier, creativiteit en eventueel een Caribisch thema. De cocktail workshop op locatie is perfect te combineren met een van onze andere activiteiten.
Shake and Serve Cocktailworkshop.
Leer de fijne kneepjes van het cocktailvak! Shake and Serve beschikt over een aantal mooie workshop locaties met de perfecte ambiance. Zo kunt u in Maastricht terecht in een eeuwenoude gewelven kelder in het hart van de stad. Onze vestiging in Amsterdam kent sinds kort een innige samenwerking met Nederlands beste cocktailbar, Door 74. Deze unieke bar in hartje Amsterdam vormt onze locatie voor uw workshops! Shake and Serve: iedereen kan het. Met een aantal basis technieken, de juiste ingrediënten en lekkere recepten serveert u in no time de heerlijkste cocktails. Tijdens een twee uur durende cocktailworkshop brengt Shake and Serve u de basisbeginselen van het cocktailvak bij. Wij ontvangen u tijdens de cocktailworkshop met een cocktail.

Contacteer ons