Resultaten voor cocktail workshop groningen

 
cocktail workshop groningen
Cocktailworkshop bij De Drie Gezusters G. TB Events.
Groningen als handels en historische stad is de perfecte locatie voor elk evenement waar u aan zat te denken. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Showshakers Cocktails Entertainment.
Hierbij maken wij gebruik van een van onze speciale cocktailbarren waar onze cocktail bartenders met veel show perfecte cocktails voor u maken. Showshakers is gespecialiseerd op het gebied van Cocktail Workshop. Voor iedereen die een gezellige leuke en interactieve avond of middag wil met collegas vrienden of familie biedt Showshakers workshops aan. Tijdens de workshops leert u de in en outs van het cocktail shaken. De workshops kunnen op locatie worden gegeven maar wij beschikken ook over eigen locaties in Groningen Enschede en Zwolle.
Cocktail Workshop shaken en stirren in Groningen.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Groningen. Details over dit uitje. De Cocktail Workshop van Groningen Evenementen is een verfrissend uitje waarna u iedereen kunt wow'-en' met shakers. Onze shaker leert u van A tot Z hoe u de perfecte cocktail maakt.
Cocktailworkshop Club Kokomo.
Geschiedenis, bereidingstechnieken, spirits, likeuren zijn onderwerpen die tijdens de workshop zeker aan de orde komen. Na het proeven van meerdere dranken en een hoop informatie is het tijd voor het maken en opdrinken van cocktails. De cocktailworkshop wordt afgesloten met een spectaculaire cocktailshow!
Cocktail workshop Dinnerparty in Groningen.
Geniet van een verrassende workshop waarin het mixen van drankjes tot ware kunst is verheven en sluit het af met een gezellig diner op een leuke locatie in Groningen. 17.00 19.00 Cocktail Workshop. Bloody Mary, Kir Royale of een Screw Driver?
Cocktail workshop in de stad Groningen.
Cocktail workshop in de stad Groningen. All inclusive Feestavond met overnachting van Zaterdag op Zondag in Munsterland. Fluistervaart met Picknick door Giethoorn al te boeken vanaf 2 personen. Actief de winter door in Giethoorn met rondvaart museum bezoek en bowlen GZW03.
Beachclub Kaap Hoorn Cocktail workshop Kaapse Baan 1, 9752 XP Haren Groningen 050 5267639.
BEACHCLUB KAAP HOORN. MENUKAART ARRANGEMENTEN BBQ HIGH TEA Beachclub Kaap Hoorn / Arrangementen / Cocktail workshop. Het is dé horeca-trend van dit moment: cocktails. Leer nu je eigen cocktails maken! Onder begeleiding van een professionele barman, kunnen groepen vanaf 8 tot ca.
Cocktail workshop Groningen Cocktailworkshop.
Tropische bedrijfspakketten Groningen. Offerteaanvraag tropisch pakket. Naast de cocktailworkshop verzorgen wij ook de salsaworkshop en percussieworkshop in het centrum. Meest populaire locaties.: cocktail workshop Almere. cocktail workshop Amersfoort. cocktail workshop Apeldoorn. cocktail workshop Arnhem. cocktail workshop Breda. cocktail workshop Den Bosch / s-Hertogenbosch.
Cocktails shaken Urban Heart.
Deze optie maak je definitief na het plaatsen van een handtekening. Cocktails shaken in Groningen. Heb je een bedrijfsuitje of ben je op zoek naar een leuke workshop in Groningen? Kom cocktail shaken. Tijdens de workshop maken jullie 1 cocktails en 1 shooter.

Contacteer ons