Meer resultaten voor cocktail workshop breda

 
cocktail workshop breda
Cocktail Workshop Breda? Workshop cocktails maken in Breda. Cocktail Workshop Breda? Workshop cocktails maken in Breda.
Cocktail Workshop Breda. Breda is een grote stad in het westelijke deel van Brabant aan de rivier de Mark. De stad staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. Van oudsher is Breda een erg Oranje gezinde stad en de Prins van Oranje-Nassau was vroeger ook Heer van Breda.
Cocktail Workshop Breda Dazzling Cocktails.
Arrangementen in Breda. Combineer de cocktail workshop met een diner op dezelfde locatie in Breda. Bekijk de arrangementen voor de mogelijkheden. Reserveer direct of vraag meer info aan. Perfect Serve Cocktail Workshop. Taste Try Cocktail Workshop. The Dazzling Cocktails Workshop.
Cocktailworkshop in het centrum van Breda Welkom in Breda.
Lees meer Verbergen. 3250, per persoon. Shake Dine Cocktailworkshop, stokbrood, hoofdgerecht, koffie of thee. 4995, per persoon. Shake Dine Deluxe Cocktailworkshop 3-gangen diner. 5595, per persoon. Workshop cocktail shaken met luncharrangement. 4250, per persoon. 750, per boeking. 4811 AJ Breda.
Proest! Cocktailworkshop Breda 11 juni.
Proest kon gebruik maken van de bar bij een groot evenementenbureau in Breda. De cocktailworkshop is enigszins aangepast en wat gemoderniseerd. Hierdoor kunnen de deelnemers nog meer cocktails maken. En is de prijs kwaliteit nog wat meer toegenomen. Tijdens deze twee uur durende workshop hebben we een rondje om de wereld gedaan. En enkele hit cocktails van over de hele wereld zijn langs gekomen.
Cocktail Experience cocktail workshop breda, workshop cocktails maken breda.
Home Cocktail workshop Breda. Cocktail workshop Breda. Breda is een bourgondische stad waar veel gezelligheid te vinden is. Start daarom je onvergetelijke stadsbezoek met een cocktail workshop Breda! Het bruisende centrum met zijn vele kroegen en winkels spreekt veel mensen aan.
Heerlijke cocktails maken met cocktail workshop breda Kevin Lange.
Zodoende nam zij het besluit een kijkje te nemen op het internet. Via het internet kwam zij terecht op de website van cocktail workshop breda. Deze cocktail workshop breda was dan ook zeer interessant voor mijn vriendin, want zij en haar vriendinnen zijn gek op cocktails.
Coyote Breda Coyote Vrijgezellenfeest Breda.
Van paaldans workshop, je eigen privé tap en cocktail workshop tot striptease act, alles is mogelijk en wij regelen alles voor je! Op zoek naar leuke workshops? Wij bieden je een paaldans workshop, burlesque workshop, cocktail workshop en nog veel meer aan! Coyote Bar-Saloon Breda, de unieke uitgaansbeleving van Breda en omstreken!
Parc Breda PARC COCKTAILWORKSHOP Wil je zelf cocktails. Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Parc Breda op Facebook.
Workshop cocktail maken Cocktail workshop in Breda, Tilburg, Roosendaal.
MOJITO, CAIPIRINHA, MAI-TAI OF COSMOPOLITAN? Heb jij altijd al jouw favoriete cocktail willen shaken in de mooie stad Breda? Bij PDC kan dit! Tijdens deze verfrissende cocktail workshop leren wij jou verschillende technieken om je cocktail flink door elkaar te laten shaken, ook zullen we de beste maar vooral de lekkerste drankcombinaties uitvogelen.

Contacteer ons