Resultaten voor Eindhoven Cocktailworkshop

 
Eindhoven Cocktailworkshop
Cocktail workshop Eindhoven Cocktailworkshop.
In Eindhoven verzorgen wij onze cocktailworkshop vanuit diverse locaties in het centrum, waaronder het enorm sympathieke Sandton Eindhoven Centre. Offerteaanvraag cocktailworkshop Offerteaanvraag bedrijven. Wilt u een compleet tropisch pakket, bestaande uit een cocktailworkshop en aansluitend tapas eten? Bekijk dan de onderstaande pakketten.
Tortillas Workshop Eindhoven.
Op zoek naar een leuke workshop in Eindhoven? Stop met zoeken, want met Tortillas hebt u echt de leukste workshop van Eindhoven in handen! U vindt ons namelijk midden in Eindhoven, waar u dus heel centraal een top locatie mee hebt.
Cocktail Workshop in Eindhoven vanaf Eur 2250, p.p. Santiago de Cuba.
Breidt uw workshop uit met een Havana arrangement of een Cuba arrangement. Cocktail Workshop Welkomst Cocktail Mexicaanse Nachos's' met Pittige saus. Cocktail Workshop heerlijk Buffet Welkomst Cocktail Mexicaanse Nachos's' met Pittige saus. Cetrum: Salsa Cafe Santiago de Cuba, Stratumseind 65 in Eindhoven.
Cocktailworkshop Eindhoven eenorigineledag.nl.
Een cocktailworkshop is de perfecte aanvulling op een leuk dagje uit, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Eindhoven. De professionele cocktailbartender leert je de perfecte cocktail maken in een twee uur durende workshop vol lol en interessante weetjes. Leer zowel traditionele als nieuwe cocktails bereiden én misschien wel het leukste van alles: naderhand drinken jullie ze samen gezellig op.
Cocktail workshop Eindhoven.
De workshop cocktails maken op locatie zal plaatsvinden in een van de horecazaken op het Stratumseind in Eindhoven. Cocktails maken Eindhoven. Het is erg leuk om cocktails te maken in Eindhoven. Dit kan op verschillende plekken in de stad. Op het Stratumseind zijn er gespecialiseerde zaken aanwezig om een cocktailworkshop met je vrienden of collegas te volgen.
Cocktail Workshop in Eindhoven vanaf Eur 2450, p.p. Santiago de Cuba.
Cocktail Workshop heerlijk Buffet Cubaanse Mojito Mexicaanse Nachos's' met Pittige saus. Cetrum: Santiago de Cuba, Stratumseind 65 in Eindhoven. PRIJS PER PERSOON DUUR. Cocktail Workshop Euro 2450, 75 minuten. Cocktail Workshop Havana Euro 3200, 90 minuten. Cocktail Workshop Cuba Euro 5350, 150 minuten.

Contacteer ons