Zoeken naar workshops eindhoven

 
workshops eindhoven
Beeldende kunst, Info, Cursussen Workshops, CKE.
Zo is er de Talentklas Beeldend voor eigenzinnige, talentvolle jongeren van 12 tot 17 jaar die creatief durven zijn, hun ideeën willen verbeelden en openstaan voor inspiratie. Binnen het project KunstKlas werken we samen met het Sint-Joriscollege, de enige erkende cultuurprofielschool in Eindhoven.
Workshop Eindhoven Monsterevents.
Hieronder vind je uitgebreide selectie van workshops in Eindhoven. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte dag. Enigma De strijdmacht Dropping op de Veluwe. De Strijdmacht dropping op de Veluwe is een spectaculair en avontuurlijk bedrijfsuitje of teamuitje op de Velu.
workshops De Heremiet.
Hoe doorbreek je de denkverslaving? serie van 7 workshops met Chantalle Kamycki. don, steeds om 2000: u. locatie: Begoniastraat 15. Erodanza traject Eindhoven. vrij van brein zijn. workshop met Richard Hereijgers en Quirien Roorda. vr 13 mei om 2000: u.
Wokshop bon in Eindhoven: Nu sparen tot 70% op workshops in Eindhoven GROUPON.nl.
Een workshop in Eindhoven volgen met aantrekkelijke korting. U krijgt vrienden op bezoek en u wilt ze lekkere sushi voorschotelen of trakteren of een gek drankje? Er zijn verschillende workshops in Eindhoven te vinden, waarbij u allerlei kunsten kunt leren.
Workshops Atelier Eindhoven De openbare werkplaats voor regio Eindhoven.
Er zijn altijd wel collegas op locatie om een handje te helpen. Dick Erinkveld, Solidrocks Prototyping. Made by Atelier Eindhoven. Workshops en cursussen. Wil je zelf een cursus of workshop geven? Copyright 2014-2016 Atelier Eindhoven BV, onderdeel van Microlab Eindhoven.
Workshop tas maken in Eindhoven.
De workshops zijn te volgen vanaf 4 personen in Eindhoven. Voor meer informative; stuur een mailtje naar info@jumedesign.nl. Schrijf je in! Voor vragen of opmerkingen, stuur een mailtje naar info@jumedesign.nl. JUMÉ Leren luiertassen accessoires met een leather touch info@jumedesign.nl. 5615 CA Eindhoven.
Workshops Eindhoven? 40 creatieve uitjes Eindhoven Excursies.
Tijdens deze workshop in Eindhoven proef je niet alleen geweldige wodkas en gins. Onze bartender vertelt ook over de geschiedenis met het ontstaan van Wodka gin. Muzikale workshops bij Eindhoven Excursies? Voetjes van vloer, handen in de lucht bij Eindhoven Excursies.
Workshop Mamyloe.
Ruysdaelbaan 106, Eindhoven. Knutselpakketten, workshops en kinderfeestjes bij IKnutsel. 5613 DL Eindhoven. Plan een route naar Knutselpakketten, workshops en kinderfeestjes bij IKnutsel. De Kunstpraktijk galerie, bedbreakfast, atelier creatieve workshops. Weer zon mooie nieuwe ontdekking. In Veldhoven vind je De Kunstpraktijk.
Dans, Creatieve en Culinaire Workshops Eindhoven Santiago de Cuba.
HAVANA NIGHT CARIBISCH FEEST. DANS EN, CREATIEVE WORKSHOPS Eindhoven Santiago de Cuba. Bent u op zoek naar een leuke en kwalitatieve invulling voor een bijzondere dag? Wij kunnen hiervoor zorgen! Van elke bijzondere aangelegenheid maken wij een onvergetelijke dag. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes, van verjaardagsfeesten tot jubileums, van bruiloften tot studentenfeesten.

Contacteer ons