Op zoek naar workshops eindhoven?

 
workshops eindhoven
Wokshop bon in Eindhoven: Nu sparen tot 70% op workshops in Eindhoven GROUPON.nl.
Er zijn verschillende workshops in Eindhoven te vinden, waarbij u allerlei kunsten kunt leren. Of het nu op culinair of creatief gebied is, er is altijd wel een leuke of leerzame workshop in Eindhoven te vinden. Met de kortingsbonnen kunt u nu met extra voordeel meedoen aan een workshop in Eindhoven.
workshops De Heremiet.
workshop met Richard Hereijgers en Jannie Peters. vr 10 mei om 2000: u. locatie: Begoniastraat 15 Eindhoven. Introductie van de chakras en Sound Experience. serie workshops met Petra Welboren. man 13, 20, 27 mei en meer, steeds om 1945: u.
Beleef unieke en leuke uitjes met Doe-Eindhoven!
Eindeloos mixen en matchen met groepsactiviteiten in Eindhoven. Met onze uitgebreide keuze aan groepsuitjes in Eindhoven vind je ongetwijfeld iets leuks om te doen. Je hebt namelijk keuze uit 8 verschillende themas, activiteiten voor zowel binnen als buiten, en meer dan 80 arrangementen.
Workshops Eindhoven? 40 creatieve uitjes Eindhoven Excursies.
Daarnaast kan je een workshop in Eindhoven natuurlijk ook combineren met andere uitjes van Eindhoven Excursies. Een culinaire workshop van Eindhoven Excursies iets voor jou? Wie is de meesterchef van je vrienden? Ontdek het met verschillende workshops van Eindhoven Excursies.
Workshop Mamyloe.
Ruysdaelbaan 106, Eindhoven. Knutselpakketten, workshops en kinderfeestjes bij IKnutsel. 5613 DL Eindhoven. Plan een route naar Knutselpakketten, workshops en kinderfeestjes bij IKnutsel. De Kunstpraktijk galerie, bedbreakfast, atelier creatieve workshops. Weer zon mooie nieuwe ontdekking. In Veldhoven vind je De Kunstpraktijk.
Dans, Creatieve en Culinaire Workshops Eindhoven Santiago de Cuba.
040 206 96 06. 06 38 36 14 21. OOK TE BOEKEN BIJ ONS. SALSA EN COCKTAIL WORKSHOP. HAVANA NIGHT CARIBISCH FEEST. DANS EN, CREATIEVE WORKSHOPS Eindhoven Santiago de Cuba. Bent u op zoek naar een leuke en kwalitatieve invulling voor een bijzondere dag?
Workshop of vrijgezellenfeest Eindhoven 15 tot 75 p.p.
Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Eindhoven, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een workshop graffiti maken in Eindhoven. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden.
Cursussen en workshops in Eindhoven kunstinzicht.
Eindhoven / Cursussen en workshops. Kunst in Eindhoven. Kunstagenda Eindhoven Kunstenaars, galeries musea in Eindhoven Prikbord beeldende kunst Eindhoven. opgeven voor gratis vermelding Aanmelden voor een portfolio. Selecteer op locatie. Kunstenaars Galeries Musea Kunstuitleen Verenigingen Cursussen en workshops Overige kunst.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
De aanstaande mama gaat samen met haar. Deze workshop is ideaal voor kinderpartijtjes. In deze workshop leren ze de basistechnieken van het. Ik verzorg de leukste en betaalbare workshops in Eindhoven en omgeving max. 1/2 uurtje rijden. Bij u thuis.

Contacteer ons