Meer resultaten voor borrelen in eindhoven

 
borrelen in eindhoven
Plein 4 Eten Drinken Dansen.
Het paradepaardje is wel de DUVEL die wij exclusief hebben en nergens anders in Eindhoven van de tap geserveerd wordt! Verder hebben we een aantal. Dansen met Frans. DANSEN MET FRANS IS TERUG IN PLEIN 4 IN 2019 Na een fantastische editie in december komt Frans in februari terug om jullie te laten dansen!
Diner Eindhoven Giornale lifestyle bar restaurant.
Ontdek Eindhoven met een kant-en-klare gids. 10 kledingwinkels in Eindhoven vol bijzondere mode. 10 winkels in Eindhoven die je als modeliefhebber niet mag missen. 7 hotspots voor een heerlijke lunch en krachtige kop koffie. 7 hotspots in Eindhoven die lunchen en koffie drinken speciaal maken.
Uitgaan in Eindhoven De leukste bars, cafés en uitgaansgelegenheden in Eindhoven.
Café Wilhelmina is een gezellig café in Eindhoven waar je naar goede blues kunt luisteren of kunt swingen bij een DJ in het weekend. Toon alle info. Club-R Gezelligheid/sfeer: discotheek, club, buitenterras. Club R is een chique uitgaansgelegenheid in Eindhoven.
Giornale Eindhoven.
5611 AB EINDHOVEN. Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk Genieten. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooralrelaxte atmosfeer.

Contacteer ons