Zoeken naar borrelen in eindhoven

 
borrelen in eindhoven
Plein 4 Eten Drinken Dansen.
Lekker borrelen of de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht? Plein 4 is uitermate geschikt voor grote groepen en gezelschappen. Kijk op de link hieronder naar alle opties, overzichtelijk op een rijtje. Of je nu wilt lunchen, dineren, borrelen, een vrijgezellenfeest hebt, een babyshower aan het plannen bent of je verjaardag wilt vieren, we denken graag met je mee! Snel naar Menukaart diner. Snel naar menukaart lunch. Snel naar agenda. Snel naar groepen. plein4 eindhoven instagram.
Diner Eindhoven Giornale lifestyle bar restaurant.
10 winkels in Eindhoven die je als modeliefhebber niet mag missen. 7 hotspots voor een heerlijke lunch en krachtige kop koffie. 7 hotspots in Eindhoven die lunchen en koffie drinken speciaal maken. Een creatieve lichtstad die bruist van de energie.
Uitgaan in Eindhoven De leukste bars, cafés en uitgaansgelegenheden in Eindhoven.
Café Wilhelmina is een gezellig café in Eindhoven waar je naar goede blues kunt luisteren of kunt swingen bij een DJ in het weekend. Toon alle info. Club-R Gezelligheid/sfeer: discotheek, club, buitenterras. Club R is een chique uitgaansgelegenheid in Eindhoven.
Giornale Eindhoven.
5611 AB EINDHOVEN. Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk Genieten. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooralrelaxte atmosfeer.

Contacteer ons