Meer resultaten voor borrelen eindhoven

 
borrelen eindhoven
Diner Eindhoven Giornale lifestyle bar restaurant.
Ontdek Eindhoven met een kant-en-klare gids. 10 kledingwinkels in Eindhoven vol bijzondere mode. 10 winkels in Eindhoven die je als modeliefhebber niet mag missen. 7 hotspots voor een heerlijke lunch en krachtige kop koffie. 7 hotspots in Eindhoven die lunchen en koffie drinken speciaal maken.
Plein 4 Eten Drinken Dansen.
Of je nu wilt lunchen, dineren, borrelen, een vrijgezellenfeest hebt, een babyshower aan het plannen bent of je verjaardag wilt vieren, we denken graag met je mee! Snel naar Menukaart diner. Snel naar menukaart lunch. Snel naar agenda. Snel naar groepen. plein4 eindhoven instagram.
Giornale Eindhoven.
5611 AB EINDHOVEN. Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk Genieten. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooralrelaxte atmosfeer.

Contacteer ons