Op zoek naar borrel locatie eindhoven?

 
borrel locatie eindhoven
Feestlocatie Eindhoven: Unieke events zalen Beachclub Sunrise.
Bij Beachclub Sunrise is het mogelijk! Nodig vrienden en familie uit op deze mooie locatie, geniet van cupcakes, beschuit met muisjes of een etagère met wat lekkers. Een babyborrel is een speciale manier om iedereen te laten kennismaken met uw kleintje.
Home Grand Café de Wildeman Eindhoven.
Stappen in de Wildeman. Op vrijdag en zaterdagavond wordt de Wildeman om getoverd tot een van de beste stap locaties van Eindhoven. De voetjes gaan van de vloer en u wordt op uw wenken bediend door onze obers en bardames. Op uw wenken bediend. Best Ribs in Town! Om je vingers bij af te likken. Kies uit maar liefst 4 marinades bij deze heerlijke malse spare ribs; het vlees valt zo van het bot! 4 lekkere marinades! Iedere 1e donderdag van de maand staat onze huisband wee voor je klaar. Jam gezellig met ze mee! Doe mee met de band! Enjoy the fun times. Altijd iets te doen. Bij de Wildeman zijn alle ingrediënten aanwezig voor een lekkere lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of een grandioos avondje uit!
Kindvriendelijke restaurants familierestaurants Go-Kids Eindhoven.
Leeftijd 0-4 5-8 9-12. Brownies Downies EindhovenBrownies downies Eindhoven is een bijzonder restaurant waarin mensen met een beperking werken. Geschikt voor slecht weer. Geschikt voor mooi weer. Leeftijd 0-4 5-8 9-12. Eten Drinken Diner, Drinken Snacks, Met speelhoek, Met speeltuin, Natuur. Eten Drinken Diner, Drinken Snacks, Met speelhoek, Met speeltuin, Natuur. Lunchen of BBQ'en' bij Buutvrij voor de hele pot in Best. Heuveleindseweg 6C, 5684 NC Best. Lunch restaurant Buutvrij voor de hele potBuutvrij voor de hele pot in Best is een plek in het. Leeftijd 0-4 5-8 9-12. Lunch restaurant Buutvrij voor de hele potBuutvrij voor de hele pot in Best is een plek in het. Geschikt voor slecht weer. Geschikt voor mooi weer. Leeftijd 0-4 5-8 9-12. Eten Drinken Diner, Drinken Snacks, Lunch, Met speelhoek, Met speeltuin. Eten Drinken Diner, Drinken Snacks, Lunch, Met speelhoek, Met speeltuin. Restaurant d'n' kleine dommel in Nuenen. Collseweg 47a, 5674 TR Nuenen. Restaurant d'n' kleine dommel in NuenenFamilierestaurant d'n' kleine dommel aan de Collseweg in Nuenen een perfecte locatie met.
Borrels Eindhoven 28/05/17 Zondagmiddag is dé perfecte dag om.
Laten we met z'n' allen verzamelen in het gezelligste uitgaansgebied van Eindhoven waar Cafe t Lempke zich ook bevindt! Klets en flirt erop los met andere leuke singles tijdens onze borrel. De perfecte locatie voor een heerlijke zondagmiddagborrel. Pers Affiliation Advertising Algemene voorwaarden.
Kindvriendelijk restaurant Mamyloe.
Dus ook dit uitje is favoriet. SchippersStop van oorsprong een tankstation en wasstraat zit op een mooie landelijke locatie in Veldhoven met. Habraken 2601, Veldhoven. Spotterterras en lunchroom Schipperstop. Eten of lunchen met kids. 5507 TR Veldhoven. Plan een route naar Spotterterras en lunchroom Schipperstop. Genieten bij Hut van Mie Pils. Eten of lunchen met kids Waalre. Zin in een leuk uitstapje? Maak dan eens een fietstochtje naar De Hut Van Mie Pils! Dit gezellige café en terras voor jong en oud ligt midden in de bossen bij Waalre. Er komt hier van alles. Leenderweg 1, Waalre. Genieten bij Hut van Mie Pils. Eten of lunchen met kids. Plan een route naar Genieten bij Hut van Mie Pils. Eten of lunchen met kids Eindhoven.
7 x in deze kroegen ga je uit als je 30 bent in Eindhoven indebuurt Eindhoven.
In de zomer zit je in de grote overdekte tuin en wanneer het kouder wordt zoek je de gezelligheid binnen op. Je weekend start hier zeer goed met een live optreden, een borrel, wat snacks en een hoop gezelligheid. Allemaal die dansvloer op! Meer over Berlage Kitchen Bar ontdekken? Berlage Kitchen Bar restaurants en horeca. Nu gesloten 1130: 0000.: Kleine Berg 16, Eindhoven.
Kerst kerstborrel, Eindejaars, Nieuwjaarsborrel in omgeving Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Brabant kloosterhotel ZIN.
op zoek naar net iets meer? Wilt u eens iets anders dan alleen maar een borrel, kennis maken met iets nieuws, vergeet de bedrijfs hiërarchie en kom samen met uw leidinggevende op een niveau? Kies voor een van de onderstaande aanvullende activiteiten en start ontspannen aan een gezellig samenkomen.
The Student Hotel Eindhoven.
Inclusief frisdrank beperkt tijdens de bijeenkomst. Inclusief sappen beperkt tijdens de bijeenkomst. Inclusief een healthy break, een energy break, een sweet break en een hartige break. 4-uurs Borrel arrangement 1 uur. Inclusief koffie, thee, water, borrel Toon volledige inhoud. 9 50, per persoon p.p.
Groepen Stadspaviljoen.
Wij verzorgen uw buffet of diner op elke gewenste locatie met de hoogstaande kwaliteit van onze chefs zoals u deze gewend bent. De oerbrabantse borrel. Een besloten diner voor een intiem gezelschap of een stijlvol feest met 300 gasten? We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in Het Stadspaviljoen. Daarom denken wij graag mee over een passende invulling en ambiance van uw gelegenheid. 5615 EB Eindhoven.

Contacteer ons