Zoeken naar cocktail workshop antwerpen

 
cocktail workshop antwerpen
Cocktail workshop Antwerpen Cocktailworkshop.
Cocktail workshop Rotterdam. Cocktail workshop Antwerpen. Het meest tropische uitje. Al vanaf 2050, per persoon op basis van 2 cocktails kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken. Ideaal voor een geslaagd en ontspannen bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest.
Bedrijfsuitje Miraeus Cocktail Services, Cocktail Workshops, miraeus-cocktail-services-cocktail-workshops.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin? Kan je omwille van bepaalde redenen niet drinken? Dan wordt er een alcoholvrij alternatief voorzien. Wil je dat de groep niet te enthousiast wordt? Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. Van 6 tot 250 personen. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop in op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen.
Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest Antwerpen 15 tot 75 p.p.
Van cocktail workshop tot City Game, van lipdub tot dinerspel, we helpen je graag om je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest op een betaalbare en originele wijze te organiseren in Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent of één van de andere gemeenten in Vlaanderen.
Workshop cocktail shaken in Antwerpen of workshop cocktails shaken in Antwerpen bij jou thuis of op een door jouzelf gekozen locatie in Antwerpen? www.cocktail-workshop.be voor leuke cocktailfeesten i
Een cocktail shaken workshop in Antwerpen met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktail shaken workshops in Antwerpen voor een vrolijke middag of avond.
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Geen zorg; elke deelnemer ontvangt zonder extra kost het e-boek met meer dan 50 cocktailrecepten op video, zodat je thuis niet zonder je favoriete cocktails komt te zitten. Meestal gaat deze workshop op jullie eigen al dan niet gekozen locatie door. Misschien interessant om te weten, de cocktail workshop in Antwerpen, Gent, Brugge of Oostende laten doorgaan?
Home Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. Miraeus biedt u een brede waaier aan tastings vanaf 25 euro per persoon. Doorgaans wordt er geopteerd voor een whiskey, rum of gin. Miraeus Meir 107, bus 5.1. 2000 Antwerpen België.
Cocktail workshops.
Vanaf 25 personen. Antwerpen Brugge Hasselt Leuven Brussel Genk Kortrijk Mechelen. Workshops in België Cocktail workshops. Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop!
Cocktail workshop Antwerpen ThirstThirst.
Cocktail workshop Antwerpen. 25 enthousiaste liefhebbers die hun zondagmiddag willen spenderen aan het maken én proeven van cocktails wat wil een mens meer? In deze cocktail workshop te Antwerpen kregen de deelnemers een overzicht van de cocktail-geschiedenis, tools technieken en werden volgende cocktails gemaakt gesmaakt: Cosmopolitan, Tom Collins, Kiwiroska, Manhattan Americano.
Cocktail Workshop Antwerpen Crazy Vrijgezellenfeesten: Een vrijgezellenfeest samengesteld door experts!
Een barman geeft jullie gedurende 2 uur een workshop mixologie, de kunst van het shaken, en creaties van 4 coktails per persoon. Natuurlijk gaan jullie elkaars coktails proeven, ideaal als borreltje toch? Prijs: 50 Per persoon, op basis van 10 deelnemers. Cocktail Workshop in Antwerpen: Inhoud.

Contacteer ons