Zoeken naar cocktail workshop alkmaar

 
cocktail workshop alkmaar
Cocktail workshop Alkmaar Personeelsuitjes Alkmaar Eenhoorn Evenementen.
We gaan op zoek naar de herkomst van cocktails, smaakvolle ingrediënten, juiste combinaties en aankleding waardoor u een mix krijgt van een totaal plaatje. De opzet van deze cocktail workshop Alkmaar is als volgt.: Theorie over het bestaan van de Cocktail en de historie.
22 Euro ipv 4760, cocktail workshop van TWEE uur inclusief een glas Prosecco bij binnenkomst én een amuse bij Cocktail Experience Cocktail Experience Groupon.
Maar er is meer, want bij binnenkomst wordt je allereerst getrakteerd op een heerlijk glaasje prosecco en een amuse, om alvast een beetje in de sfeer te komen. Dus, giet de lekkerste ingredienten bij elkaar, gooi die bekers in de lucht en ga op vrijdag 25 maart 2011 TWEE uur lang genieten van een fantastische workshop van de beste barmanen en vrouwen in the busines, nu met 54% korting Meer Groupon aanbiedingen Diensten Workshop Cocktail Workshop Diensten Alkmaar Workshop Alkmaar Cocktail Workshop Alkmaar Meer deals uit deze categorie 1.
Lunch Steptocht Cocktail workshop in Alkmaar, van Actief Events.
088 428 81 81. Lunch Steptocht Cocktail workshop in Alkmaar. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Lunch Steptocht Cocktail workshop in Alkmaar. Details over dit uitje. Actief Events laat u in de Lunch Steptocht Cocktail workshop in Alkmaar ruiken aan de beroemdste cocktailbars van Havanna en New York.
Cocktail workshop Alkmaar Cocktailworkshop.
Tropisch pakket A La Cubanita Alkmaar Tropisch pakket B La Cubanita Alkmaar. Tropische bedrijfspakketten Alkmaar. Offerteaanvraag tropisch pakket. Naast de cocktailworkshop verzorgen wij ook de salsaworkshop en de percussieworkshop vanuit het centrum. Meest populaire locaties.: cocktail workshop Almere. cocktail workshop Amersfoort.

Contacteer ons