Zoeken naar cocktail workshop aan huis

 
cocktail workshop aan huis
Cocktail Workshop van JP Cocktails Wensink Events.
Bent u met minder dan 8 personen of wilt u graag in uw eigen huis een cocktail shaken? JP Cocktails verzorgt gewoon een workshop aan huis. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! inschrijven Cocktailworkshop met open inschrijving 05-02-2016 bij Hof van Salland in Diepenveen.
pijske cocktails en catering Home.
Bier cocktails Smoking Cocktails. Welkom bij cocktails catering van Pijske! Pijske verzorgt cocktails en catering bij u op locatie, Voor iedere gelegenheid. Bedrijfsborrel, receptie, verjaardag. en veel meer. Kortom heeft u iets te vieren? Wij verzorgen het graag voor u.
Mixperience-Cocktails: Cocktailworkshops Event-cateringMixperience-Cocktails CocktailWorkshop Cocktailbar huren Gin Tonic bar huren.
Deze workshop kan zowel bij u thuis als bij een met ons samenwerkende horeca-partner gegeven worden. U gaat zelf aan de slag mat shakers om zo de perfecte cocktail te shaken onder de professionele begeleiding van één van onze bartenders. Ik heb MixPerience-Cocktails twee jaar geleden opgericht vanuit een onbegrensde passie voor het bereiden van cocktails. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een druk lopend bedrijf met boekingen door heel Nederland. Wat echter nooit veranderd is, is onze persoonlijke aanpak en passie. Wie MixPerience in huis haalt, haalt beleving in huis.
Cocktail workshop vanaf 2750, p.p.
Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in steden als Amsterdam, Haarlem, Tilburg, Eindhoven, Breda, Maastricht, Groningen, Utrecht en andere steden in Nederlabd schudt je ze zo uit de mouw. Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin film Cocktail.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit. De workshops vinden plaats vanaf 25 euro per persoon. Workshop op maat. Doorgaans wordt gekozen voor een formule waarbij er 2, 3 of 4 cocktails per persoon gemaakt en gedronken worden. De cocktail workshop zal dan respectievelijk 1 uur, 15, uur en 2 uur duren.
Cocktail workshop thuis of op locatie? JP Cocktails.
Erg gezellig en leerzaam. Je gaat naar huis met de lekkerste cocktailrecepten, zodat je er thuis nog eens van kan genieten. VRAAG EEN OFFERTE AAN. CURSUS COCKTAILS MAKEN. Leer zelf de heerlijkste cocktails maken tijdens de JP cocktail workshop. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!
Cocktailworkshop.
U gaat aan de slag met de beste premium dranken, verse sappen en vers fruit. De bartender leert u alles over het bereiden van een goede cocktail, welke materialen daarvoor nodig zijn en hoe u eenmaal thuis, met minder professionele spullen, lekkere cocktails kunt shaken en bereiden. Voor ons ligt het accent op plezier maken en gewoon lekker genieten van de cocktails. In overleg met u is er aandacht voor de historie van de cocktails, de verschillende technieken en we verklappen welke ingrediënten er in de meest populaire cocktails Mojito, Caipirinha, Cosmopolitan, Piña Colada zitten. We sluiten optioneel af met een cocktailshake-demonstratie die Tom Cruise zal doen verbleken. Hiervoor kunt u bij ons vragen naar het inzetten van een van onze professionele flair tenders. Nadat de eerste cocktails gemaakt zijn en de tweede ronde start zijn velen alweer vergeten hoe ze die lekkere cocktails nu eigenlijk moeten maken. Wat vooral blijft hangen, is dat de cocktail erg lekker is. Hoe ziet deze cocktailworkshop eruit? De meeste groepen maken tijdens de workshop twee tot drie cocktails.
Cocktail Workshop bij u thuis Leer cocktails maken op locatie.
Wij nemen alles mee om een super leuke en interactieve workshop te houden bij jullie aan huis. In de woonkamer of met lekker weer in de tuin, alles kan bij ons! Onze workshop bestaat uit een korte uitleg over hoe de cocktail is opgebouwd en waar de materialen voor zijn en vervolgens gaan jullie lekker zelf aan de slag met het maken van jullie eigen cocktails.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas. Prijs, prijzen, geprezen. Een sfeervolle workshop van 2 à 3 uur waar lachen, shaken, proeven en genieten centraal staan, vanaf 28 euro per persoon.

Contacteer ons