Zoeken naar cocktail workshop aan huis

 
cocktail workshop aan huis
pijske cocktails en catering Home.
Graag nodig ik u uit om een kijkje te nemen op de site. En ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij verzorgen u cocktailbar catering 24/7 kantoor tijden zijn hierboven aangegeven vrijdag, zaterdag en zondag is het kantoor gesloten i.v.m.
Cocktail Workshop van JP Cocktails Wensink Events.
groepen vanaf 8 personen kleinere groepen op aanvraag. Bent u met minder dan 8 personen of wilt u graag in uw eigen huis een cocktail shaken? JP Cocktails verzorgt gewoon een workshop aan huis. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Mixperience-Cocktails: Cocktailworkshops Event-cateringMixperience-Cocktails CocktailWorkshop Cocktailbar huren Gin Tonic bar huren.
Deze workshop kan zowel bij u thuis als bij een met ons samenwerkende horeca-partner gegeven worden. U gaat zelf aan de slag mat shakers om zo de perfecte cocktail te shaken onder de professionele begeleiding van één van onze bartenders. Ik heb MixPerience-Cocktails twee jaar geleden opgericht vanuit een onbegrensde passie voor het bereiden van cocktails. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een druk lopend bedrijf met boekingen door heel Nederland. Wat echter nooit veranderd is, is onze persoonlijke aanpak en passie. Wie MixPerience in huis haalt, haalt beleving in huis.
Cocktail workshop vanaf 2750, p.p.
Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in steden als Amsterdam, Haarlem, Tilburg, Eindhoven, Breda, Maastricht, Groningen, Utrecht en andere steden in Nederlabd schudt je ze zo uit de mouw. Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin film Cocktail.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen.
Cocktail workshop thuis of op locatie? JP Cocktails.
Erg gezellig en leerzaam. Je gaat naar huis met de lekkerste cocktailrecepten, zodat je er thuis nog eens van kan genieten. VRAAG EEN OFFERTE AAN. CURSUS COCKTAILS MAKEN. Leer zelf de heerlijkste cocktails maken tijdens de JP cocktail workshop. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!
Cocktail Workshop bij u thuis Leer cocktails maken op locatie.
Wij nemen alles mee om een super leuke en interactieve workshop te houden bij jullie aan huis. In de woonkamer of met lekker weer in de tuin, alles kan bij ons! Onze workshop bestaat uit een korte uitleg over hoe de cocktail is opgebouwd en waar de materialen voor zijn en vervolgens gaan jullie lekker zelf aan de slag met het maken van jullie eigen cocktails.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod.
menu Studio Tilburg Tilburg.
Niet alleen vanwege zijn paarse kleur, maar ook door zijn smaak van onder andere rozenblaadjes en vanille is Bols Parfait Amour een zeer liefdevolle toevoeging aan de Gin Tonic. Tijd voor een beetje romantiek. De uit Noordoost-Italië afkomstige cocktail is door de combinatie van vlierbloesem en prosecco zeer fris.

Contacteer ons