Resultaten voor sushi workshop

 
sushi workshop
Sushi De Luxe Sushi workshop op locatie.
Sushi de luxe verzorgt de sushi Chef, de spullen en alle verdere benodigheden om de workshop helemaal geslaagd te maken. Uw gasten zullen zich uitstekend vermaken met de meest verrassende sushi die ze zelf hebben gemaakt. Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen.
Sushi workshops Hotel Beveren.
Sushi workshop in Hotel Beveren. Altijd al the art of sushi onder de knie willen krijgen? Dan heeft u geluk dat u bij ons terechtgekomen bent! Wij organiseren regelmatig de OZZO Sushi Workshop waarbij u onder leiding van onze professionele Sushi Chefs verschillende technieken aangeleerd krijgt.
Sushi Kookworkshop Workshop Fundustry Events.
Maki sushi roll futomaki. De sushi kookworkshop is inclusief groene thee, recepten om mee naar huis te nemen en voor iedereen een bamboo matje en chopsticks. Na afloop kan de sushi gezamenlijk worden opgegeten. Wilt u de sushi meer naar huis nemen? Geef dit van tevoren door, dan regelen wij doggybags. Workshop op eigen locatie.
Sushi workshop Terda B geslaagd Korfbalclub Terda.
Sushi workshop Terda B geslaagd. Voor de leden van onze B junioren was zaterdag de 17e een heuse workshop sushi georganiseerd. De cursusleider was helaas de weg kwijt geraakt, maar van de in huis gehaalde sushi werd vervolgens flink genoten.
Sushi workshop: leer zelf sushi maken Denf Catering Events.
Nu hoef je alleen nog de rol in plakken te snijden. Om de lekkerste sushi te maken, reserveer je een kookworkshop bij DF Catering Events. Wilt u een workshop sushi maken reserveren bij DF Catering Events, vul dan onderstaand formulier in.
Workshop.
Workshop Sushi maken. Alle Sushi chef-koks van onze restaurants, waaronder Takumi, Moto en Konnichi Wa., worden opgeleid en getraind door Meester Sushi chef-kok Kelvin Wong. Vind je het leuk om ook de basis sushi en snijtechnieken te leren van onze Meester Sushi chef-kok?
Workshop sushi maken Sushi Service Hellevoetsluis.
Nieuws / acties. Workshop Sushi maken. Workshops bij Sushi Service Hellevoetsluis. Op verzoek van diverse gasten van Sushi Service Hellevoetsluis organiseren wij workshops sushi. U kunt bij ons een workshop reserveren vanaf 6 personen. Datums voor de workshop zijn in overleg.
sushi-workshop in Hilversum.
Mijn zoon wil graag een Sushi workshop voor zijn 13de verjaardag met het gezin van 4 met de jongste van 11 jr maar ik kan daar vast wel wat volwassenen bij vinden. Zou jij een dergelijke workshop willen geven aan ons?
sushi workshop Rotterdam.
Elke groep gaat onder uitleg van onze chefs zelf sushi rollen. Wij zorgen voor vers gekookte sushi rijst en natuurlijk nori zeewierblaadjes. Maak maki rolletjes of nigiri en garneer ze met onze verse ingredienten. Sushi met spartelverse vis zoals zalm, tonijn, garnalen.

Contacteer ons