Resultaten voor eindhoven sushi

 
eindhoven sushi
De 10 beste sushi restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
3 van 26 resultaten. Frans Japans Sushi Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Gezellig restaurant goed eten 12/02/2019. Arigato Asian Fusion Cuisine. 4 van 26 resultaten. Japans Vis en zeevruchten Sushi Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Beste sushi van Eindhoven!
Eindhoven krijgt alsnog het grootste sushifestival van Europa indebuurt Eindhoven.
Sushiliefhebbers, block even 23 en 24 december in je agenda. Dan moet je naar het Klokgebouw voor het Eindhoven International Sushi Festival. Voor natuurlijk sushi maar ook veel meer Japanse cultuur. Het wordt naar eigen zeggen het grootste sushifestival van Europa.
Sushi restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Sushi restaurants in Eindhoven. Alle Sushi restaurants in Eindhoven. Uit eten in Eindhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Arigato Asian Fusion Cuisine The Mandarin Restaurants Eindhoven.
Arigato, een trendy plek in het hartje van Eindhoven waar de smaken van de Oosterse keukens in harmonie met elkaar samenkomen. Een Fusion van Oosterse smaken en sferen, in een restaurant waar de details het verschil maken. Bekijk onze vernieuwde menukaart.
sushi eindhoven.
De beste, meest verse en allerlekkerste Sushi in Eindhoven. Onze chefkok is een echte sushichef en streeft naar perfectie. We hebben een ruime keuze aan gerechten en erg vriendelijk personeel! Heerlijke en goed gevulde/belegde sushi en grote stukken sashimi. Tevens een populaire plek om sushi af te halen.
Fuso Asian Fusion, sushi, wok Go.
U heeft daarbij de keuze om À La Carte te bestellen of gebruik te maken van ons All You Can Eat concept. Stationsplein 15 5611 AB Eindhoven Openingstijden: Dagelijks 1200: 2200: uur T: 040-237 6071. Copyright 2012 Fuso / Designed by James Chiew Design.
Restaurant Mint Japanse Sushi Teppanyaki Eindhoven Home.
Japanse Sushi Teppanyaki Restaurant. WELKOM BIJ RESTAURANT MINT IN EINDHOVEN. Restaurant Mint staat voor een verfrissende kijk op het all you can eat concept. Naast een uitgebreide mogelijkheid om te kiezen voor sushi en teppanyaki grill gerechten, verzorgen wij ook gerechten uit andere Aziatische streken voor u in Eindhoven.

Contacteer ons