Meer resultaten voor cocktail workshop thuis

 
cocktail workshop thuis
Cocktail Workshop Op Locatie Amstel Bar Experts Cocktail workshops, event catering and staff in Amsterdam.
Wat is er beter dan een cocktail workshop? Een cocktail workshop op locatie, natuurlijk! Wil je een gezellige avond met je vrienden thuis, of met collega's' op het kantoor, en samen de geheimen van de cocktail ontrafelen: boek dan een workshop bij Amstel Bar Experts.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar. Interesse in een cocktail workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat.
Shake and Serve Cocktailworkshop.
Leer de fijne kneepjes van het cocktailvak! Shake and Serve beschikt over een aantal mooie workshop locaties met de perfecte ambiance. Zo kunt u in Maastricht terecht in een eeuwenoude gewelven kelder in het hart van de stad. Onze vestiging in Amsterdam kent sinds kort een innige samenwerking met Nederlands beste cocktailbar, Door 74. Deze unieke bar in hartje Amsterdam vormt onze locatie voor uw workshops! Shake and Serve: iedereen kan het. Met een aantal basis technieken, de juiste ingrediƫnten en lekkere recepten serveert u in no time de heerlijkste cocktails. Tijdens een twee uur durende cocktailworkshop brengt Shake and Serve u de basisbeginselen van het cocktailvak bij. Wij ontvangen u tijdens de cocktailworkshop met een cocktail. We nemen u mee terug naar de oorsprong van de cocktail, u maakt kennis met een aantal cocktailtechnieken en de kunst van het cocktailshaken. Daarna gaat u zelf aan de slag. Onder professionele begeleiding bereidt en garneert u zelf een aantal heerlijke cocktails. Om vervolgens volop te genieten van uw eigen creaties. Dranken, materialen, diverse fruitsoorten., bartenders afhankelijk van het aantal deelnemers. Vanaf 10 personen. Shake and Serve kan ook cocktailworkshops bij u thuis, uw bedrijf of evenementenlocatie verzorgen.
Wijn en Cocktail workshops Shake it!
Trouwen bij Eindhoven. Wijn cocktail workshops. Workshop cocktails maken. Workshops voor uw personeelsfeest en bedrijfsfeest. Verschillende soorten cocktails als Caiparinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise en de onovertroffen Strawberry Martini, kunt u zo uit de mouw schudden nadat u deze workshop hebt gehad! In 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van de drankjes. Op verzoek leren onze medewerkers u ook alcohol vrije cocktails shaken. U kunt na deze workshop thuis lekker aan de gang en uw vrienden verwennen met heerlijke cocktails die u zelf heeft gemaakt.
Cocktail Workshop bij u thuis Leer cocktails maken op locatie.
Ik hoor graag meer over Cocktail Workshop bij u thuis! Cocktail Workshop bij u thuis! 95, / 10. Gebaseerd op 4 reviews. Leer de lekkerste cocktails maken tijdens deze cocktail workshop. Diverse cocktail recepten komen aan bod tijdens de workshop en gezelligheid staat centraal!
Cocktailworkshop in Enschede BarEntertainment.
Heb je zelf een geschikte locatie voor de cocktailworkshop? BarEntertainment is volledig mobiel en kan daarom deze geheel verzorgde workshop ook op een eigen locatie verzorgen! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis, op de werkvloer of bij de vereniging zijn. Wil je meer informatie over het volgen van de cocktailworkshop en de mogelijkheden op de locaties bel 06-14 39 28 98, ga naar onze contact pagina of neem contact op via info@barentertainment.nl. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Gelieve dit veld leeg te laten. Cocktailworkshop in Almelo. Cocktailworkshop in Amersfoort. Cocktailworkshop in Apeldoorn. Cocktailworkshop in Arnhem. Cocktailworkshop in Doetinchem. Cocktailworkshop in Enschede. Cocktailworkshop in Groningen. Cocktailworkshop in Heerenveen. Cocktailworkshop in Hengelo. Cocktailworkshop in Nijmegen. Cocktailworkshop in Oldenzaal. Cocktailworkshop in Zwolle. Cocktailworkshop alle locaties. Koffie en Barista op locatie. Milieu bewuste koffie. Koffie op locatie referenties. Onze barista op locatie. Premium Estate Koffie. Smit Dorlas Koffiebranders. 7511 GN Enschede. T: 31 06 14 39 28 98. BarEntertainment geeft een sfeervolle twist aan jouw feest! Niet alleen verzorgen wij voor verschillende themafeesten en evenementen de catering, zoals met onze cocktail, koffie, fruit en smoothiecatering, ook geven we verschillende workshops. Cocktailworkshop op locatie.
Cocktailworkshop alle locaties BarEntertainment.
T: 31 06 14 39 28 98. BarEntertainment geeft een sfeervolle twist aan jouw feest! Niet alleen verzorgen wij voor verschillende themafeesten en evenementen de catering, zoals met onze cocktail, koffie, fruit en smoothiecatering, ook geven we verschillende workshops. Cocktailworkshop op locatie.
Flair en cocktail workshop.
Een overzicht hiervan en de recepten krijgt u na afloop van de workshop van ons mee. Cocktail workshop vanaf 1995, per persoon! Cocktail workshop na deze workshop direct thuis aan de slag. Bachelors workshop speciaal op maat om de vrijgezel de dag van haar/zijn leven te bezorgen.
Cocktailicious cocktail workshop by Cocktail Company.
Meestal is het vanaf 15 mensen ook mogelijkheid om een cocktailshaker thuis over de vloer te krijgen. Aanvraag cocktail workshop. Via onderstaand formulier kun je een aanvraag doen voor een cocktail workshop. Wil je een cocktail workshop combineren met een gezellig etentje of wil je een cocktail workshop organiseren tijdens een event?

Contacteer ons