Op zoek naar cocktail workshop scheveningen?

 
cocktail workshop scheveningen
Solbeach Cocktailworkshop.
Cocktail Workshop Scheveningen. Wil jij je vrienden verrassen met de lekkerste zelfgemaakte cocktails? Volg dan de workshop Cocktail Shaken bij strandtent Solbeach in Scheveningen. In samenwerking met cocktail shaken zorgen wij voor: The hottest place for a cool drink! Shaken not stirred!
Cocktail workshop Scheveningen Flitz-Events.
Iedereen zal tegelijk tijdens de cocktail workshop hun cocktail maken onder begeleiding van de bartender. Indien gewenst kan er ook gekozen worden voor het bereiden van een alcoholvrije cocktail. De cocktail workshop in Scheveningen is naast het leren mixen natuurlijk vooral een sociale gelegenheid.
Cocktail workshop Scheveningen Zanzibar Beachclub.
Direct beschikbaarheid opvragen. Clinic Powerkiten Scheveningen. Branding raften Scheveningen. Salsa workshop Scheveningen. Djembe workshop Scheveningen. Capoeira workshop Scheveningen. Cocktail workshop Scheveningen. Graffiti workshop Scheveningen. Expeditie Robinson Scheveningen. Workshop zandsculpturen Scheveningen. Workshop Ijssculpturen Scheveningen. Wil je één van de activiteiten doen?
Cocktail shaken, workshop voor groepen Scheveningen.
Als aan het eind van de workshop cocktail shaken, alle ingrediënten samensmelten tot een overheerlijke cocktail, is het tijd geworden om de eigen smaakpapillen te verwennen. Cocktail shaken voor groepen Scheveningen. Komt u met ons meegenieten van een heerlijke cocktail aan het strand van Scheveningen?
Cocktail shaken Scheveningen?
In deze originele en leerzame workshop in Scheveningen, ervaar je hoe het is om een goede cocktail te maken. Je gaat samen met vrienden of collega's' op het strand van Scheveningen aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om samen met een professionele bartender de perfecte cocktail te bereiden.
Workshops Scheveningen Buena Vista Beach Club.
en cocktails shaken op het strand van Scheveningen. Bedenk het en wij regelen het voor je. Uiteraard met het juiste eten en drinken er eventueel bij inbegrepen! Een bezoekje aan ons is een ongedwongen, fijne beleving! Hieronder een selectie uit onze workshops.:
cocktail-shaken.nl Workshops cocktail shaken.
cocktail catering Soon to come. De Cocktail Workshop. Creatief bezig zijn. Creatief bezig zijn in Scheveningen met dranken? cocktail-shaken.nl biedt de cocktail workshop, zoals je hem nog nooit hebt gehad. Onder begeleiding van een ervaren bartender leren wij jullie de kneepjes van het vak.
Cocktailworkshop Scheveningen Cocktails op het strand.
Cocktailworkshop Kiteboardschool Scheveningen 2018-04-22T1513190000.: Cocktailworkshop op het strand. De Cubaanse Mojito, de Pina Colada uit Puerto Rico, de Mexicaanse Margarita en uit Aruba de Aruba Ariba. Allemaal zomerse cocktails die je tijdens onze cocktailworkshop zelf kan leren maken. Roel en Thijs hebben beide jaren gewerkt bij Moomba cocktailbar op het strand van Aruba. Hier hebben ze de fijne kneepjes van het cocktail maken geleerd. De jongens zullen jullie leren omgaan met de verschillende attributen die gebruikt worden tijdens het maken van cocktails. Shaken, stirren, strainen en muddlen zullen straks geen onbekende termen meer zijn. Samen maken jullie de meest heerlijke cocktails! Wij bieden de volgende workshops aan.: 3 uur workshop inclusief 3 drankjes p.p.
Cocktail workshop Scheveningen.
Vrijgezellenfeest Scheveningen strand. Familiedag in Scheveningen. Vergaderarrangement in Scheveningen. Wie is de Verrader? Powerboat varen Scheveningen. Expeditie Robinson Scheveningen. Archery tag Scheveningen. Zandsculpturen maken Scheveningen. Kleiduif laserschieten Scheveningen. Escape Room Scheveningen. Ultimate Frisbee Scheveningen. Cocktail workshop Scheveningen. Salsa workshop Scheveningen.

Contacteer ons