Resultaten voor cocktail workshop nijmegen

 
cocktail workshop nijmegen
Cocktailworkshop in Nijmegen BarEntertainment.
Ook de BOB heeft niets te vrezen; hij geniet tijdens de workshop van een alcoholvrije cocktail. Cocktailworkshop locaties in Nijmegen.: De workshops van BarEntertainment zijn perfect voor vrijgezellen en bedrijfsfeesten. In Nijmegen worden de workshops gegeven op de volgende locaties.: Bij Don Pablo in Nijmegen kan je salsadansend genieten van je cocktail.
Cocktailworkshop in Nijmegen MixPerience-Cocktails.nlMixperience-Cocktails.
Wat houdt een cocktailworkshop in Nijmegen in? Tijdens deze cocktail workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Bereidingstechnieken, ingrediënten en ontstaansgeschiedenis; Onze bartender weet het allemaal op een animerende manier over te brengen!
Cocktailworkshop bij Van Buren Nijmegen TB Events.
Maar waar Nijmegen vooral bekend om staat is de Nijmeegse Vierdaagse. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
De leukste cocktail workshop boeken in Nijmegen of op jouw locatie?
Nijmegen is één van de vaste locaties van onze cocktail workshops, maar wij komen net zo lief naar jouw gewenste locatie. We nemen alles mee dat nodig is dus je hebt zelf nergens meer omkijken naar. Een complete cocktail workshop is te boeken vanaf 10 personen voor 2995, p.p.
CAFE DEMAIN COCKTAILS FINE DRINKS.
2017 Opihr Global Cocktail Finals 2e plaats. Our glasses feel empty without you. See you soon! Something is wrong. Instagram token error. Demain Cocktails Fine Drinks. Lange Hezelstraat 58a. 6511 CL Nijmegen. Telefoon 024 32 43 345. Dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur.
Cocktail Workshop, van Nijmegen Evenementen.
Mix tijdens de unieke Cocktail Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen uw eigen Mojito, Pink Paradise, of tongstrelende Bombay Bramble, onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker! U wordt verwelkomd met een non-alcoholisch drankje, zodat u nog een beetje nuchter deze workshop kan volgen.
Cocktail workshop Nijmegen Cocktailworkshop Tapasdiner.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Nijmegen is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Nijmegen is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Nijmegen is altijd tropisch. De cocktail workshop Nijmegen kunt u inzetten als Teambuilding.
Cocktail Workshop Nijmegen Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Nijmegen. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails aan de Waalkade in Nijmegen, bij Vivialdi. Geniet van de workshop in het Grand Café en laat je vermaken door de bartender! Blijf aansluitend dineren en geniet van een heerlijk 2 of 3 gangen keuze menu.

Contacteer ons