Op zoek naar cocktail workshop leiden?

 
cocktail workshop leiden
Cocktailworkshop bij Branderij-Gaanderij. TB Events.
Leiden is een stad dat veel herkenbare bezienswaardigheden heeft. Tijdens een stadstocht/-evenement van TB Events maakt u op een geweldige manier kennis met de ware schatten van deze stad. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail Workshop Leiden Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Leiden. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails in het centrum van Leiden bij de Gaanderij. Combineer de cocktail workshops met een diner. Restaurant De Gaanderij is één van de bekendste en gezelligste restaurants van Leiden. Perfect Serve Cocktail Workshop.
Cocktail Workshop Café Lange Jan.
Tijdens onze cocktailworkshops leiden we jou en jouw gezelschap op speelse wijze rond in de wereld van de cocktails. De beste Klassiekers en bedenkelijke eigen creaties komen aan bod. Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails.
Wokshop bon in Leiden: Bespaar nu tot 70% op workshops in Leiden GROUPON.nl.
Een workshop in Leiden volgen kan bovendien heel voordelig met de kortingsbonnen van Groupon. Hiermee ontvangt u veel korting op de deelnameprijs en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.h3Een workshop in Leiden met kortingsbonnen als bedrijfsuitje/h3In Leiden een workshop volgen is ook erg leuk als bedrijfsuitje.
Workshop of vrijgezellenfeest Leiden 15 tot 75 p.p.
Lipdub of film maken in Leiden, kookworkshop, paaldansworkshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Leiden, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Van kleinschalige borrels tot besloten partijen Aperitivo Leiden.
In een workshop van 2 uur leer je de ingrediënten en technieken kennen die jou de perfecte cocktail laten samenstellen. Aansluitend ga je natuurlijk genieten van al het lekkers dat Aperitivo nog meer te bieden heeft. Italiaans genieten zoals jij dat wilt. Privacy Cookie Statement. 2311 CH LEIDEN.
Workshop cocktail shaken in Leiden of workshop cocktails shaken in Leiden, bij jou thuis of op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland of België? www.okapi-events.com voor cocktailshak
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.
Cocktail workshop Leiden cocktailworkshop Leiden.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Leiden is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Leiden is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Leiden is altijd tropisch. De cocktail workshop Leiden kunt u inzetten als Teambuilding.

Contacteer ons