Meer resultaten voor cocktail workshop den bosch

 
cocktail workshop den bosch
Workshop of vrijgezellenfeest Den Bosch 15 tot 75 p.p.
Lipdub of filmuitje in Den Bosch, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, workshop lachen, de spanning voelen van burlesque, de ideale cocktail shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Den Bosch, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Cocktail workshop Den Bosch Cocktailworkshop Tapasdiner.
cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Den Bosch is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Den Bosch is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Den Bosch is altijd tropisch. De cocktail workshop Den Bosch kunt u inzetten als Teambuilding.
Cocktail Workshop Den Bosch Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Den Bosch. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails in het uitgaanshart van Den Bosch! Gelegen aan de Karrenstraat bevind zich Ushi Wa Wa Cocktails and Dance. De naam zegt het al; genieten van cocktails! Shake je eigen gemaakte cocktail en blijf na de workshop bij Ushi om te genieten van meer!
Cocktail workshop in Noord Brabant.
Bekijk andere groepsuitjes dan een Cocktail workshop. All 16 / Arrangementen 5 / Bergen op Zoom 9 / Breda 10 / Citygames 3 / Combi Deals 1 / Dans en Muziek 2 / Den Bosch 4 / Eindhoven 2 / Eten en Drinken 5 / Fun en Ontspanning 2 / Koken en Proeven 3 / Meest gekozen 4 / Ontdek de stad 1 / Tilburg 5.
Cocktail catering in Den Bosch Home Shaked Catering Workshops.
Hierna zullen wij contact met je opnemen en geven we je vrijblijvend enkele suggesties over welke cocktail perfect bij jouw gelegenheid passen. Zo weet je zeker dat onze cocktail service persoonlijk aansluit op jouw wensen! Cocktail Workshop in Den Bosch.
Actief Den Bosch I Gezellige en betaalbare activiteiten in Den Bosch!
073 6144999 WhatsApp 06 42159000. 2017 Actief Den Bosch. Origineel en gezellig! Een heerlijke cocktail drinken en er zelf een maken voor jezelf of voor je collega? Maar hoe maak je nu eigenlijk de perfecte cocktail? Wil je dat leren? Doe onze cocktailworkshop! Er wordt gestart met een korte introductie over de historie van de cocktail. Wel eens gehoord van een Mojito, Caiprinha, Cosmopolitan of Piña Colada? Tijdens onze cocktailworkshop verklappen wij je de geheimen van de ingrediënten en de bereidingswijze. Het programma staat in het teken van het maken en proeven van heerlijke cocktails, maar wij zorgen er ook voor dat je er wat van opsteekt. Hoe werkt het? En hoe zit het met de glazen en de garneringen? Wij vertellen er alles over. Met deze kennis gaat jouw groep vervolgens zelf aan de slag om verschillende verrukkelijke cocktails te bereiden. Uiteindelijk gaan we er natuurlijk wel zelf van genieten tijdens het makkelijkste deel van de workshop: het opdrinken van de cocktails, proost!
De Nr. 1 in vrijgezellenfeesten! GroepsuitjesDenBosch.nl.
Speel nu de Escape Room en ga de binnenstad in voor het maken jullie eigen film! Maak deze dag compleet met een heerlijk diner in Den Bosch! Streetgolf, Cocktail Workshop Diner. Eerst een professionele streetgolf Clinic en daarna een workshop Cocktails maken!
Cocktailworkshop bij Grand Café Silva Du. TB Events.
Den Bosch is een heerlijke stad waarbij u verschillende aspecten kunt ontdekken op het gebied van de geschiedenis van Nederland. De aanduiding van verschillende namen voor de stad is niet vreemd in Nederland. Ook in andere talen wordt s-Hertogenbosch met de lange naam aangeduid: Bois-le-Duc in het Frans, Boscoducale in het Italiaans, Bolduque in het Spaans en Herzogenbusch in het Duits. De Latijnse naam is Silva Ducis of Buscum Ducis. s-Hertogenbosch is een mooie stad met een groot verleden. De stad is perfect voor uitjes en heerlijke stadstochten. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail workshop Den Bosch Cocktailworkshop.
cocktail workshop Alkmaar. cocktail workshop Almere. cocktail workshop Amersfoort. cocktail workshop Apeldoorn. cocktail workshop Amsterdam. cocktail workshop Arnhem. cocktail workshop Breda. cocktail workshop Den Bosch / s-Hertogenbosch. cocktail workshop Den Haag / s-Gravenhage. cocktail workshop Dordrecht. cocktail workshop Eindhoven. cocktail workshop Groningen.

Contacteer ons