Resultaten voor cocktail workshop leeuwarden

 
cocktail workshop leeuwarden
Vrijgezellenfeest Friesland 15 tot 75 p.p.
Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin film Cocktail. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Friesland of omgeving Drachten, Sneek, Leeuwarden of Heerenveen.
Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest Leeuwarden 15 tot 75 p.p.
Cocktail workshop Leeuwarden. Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop in Leeuwarden kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional.
Personeelsuitje Leeuwarden Monsterevents.
Of u nu een actief of een cultureel personeelsuitje wilt, dat maakt allemaal niet uit. Leeuwarden is de stad waar u een origineel personeelsuitje kunt organiseren. Bob Ross Schilder Workshop. Bob Ross schilder Workshop! Ervaar nu zelf The Joy of Painting met de Bob Ross schildertechniek!
Cocktailworkshop alle locaties BarEntertainment.
Niet alleen verzorgen wij voor verschillende themafeesten en evenementen de catering, zoals met onze cocktail, koffie, fruit en smoothiecatering, ook geven we verschillende workshops. Cocktailworkshop op locatie. Cocktailworkshop in Almelo. Cocktailworkshop in Amersfoort. Cocktailworkshop in Apeldoorn. Cocktailworkshop in Arnhem. Cocktailworkshop in Doetinchem.
Cocktail Workshop in Leeuwarden Shake It Unieke bar concepten.
Wilt u een Cocktail Workshop voor uw event in Leeuwarden? Shake It helpt u verder! Bent u op zoek naar een Cocktail Workshop voor uw event of beurs in Leeuwarden? Shake It helpt u verder met het invullen van uw Cocktail Workshop.
Cocktail workshop Leeuwarden cocktail workshop.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Leeuwarden is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Leeuwarden is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Leeuwarden is altijd tropisch. De cocktail workshop Leeuwarden kunt u inzetten als Teambuilding.
Cocktail Workshop Hapas Leeuwarden City Events. lce_personen_icon. lce_favorite_icon_remove. lce_duur_icon. lce_inclusief_icon. lce_exclusief_icon. lce_question_icon. lce_favorite_icon_remove. lce_fav
Je offerte is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen in het arrangement. We nemen binnen één werkdag contact met je op. Wil je liever telefonisch je offerte aanvragen? Bel met Leeuwarden City Events. 058 233 3494. Cocktail Workshop Hapas 1950, p.p.
Uitje cocktail workshop Leeuwarden Diner Doen biedt workshops en activiteiten in combinatie met uit eten gaan in Deventer, Enschede en Groningen. In 3 klikken kiest u de leukste invulling voor uw: vri
En als u goed heeft opgelet, is die heerlijk om te drinken! Dit is de leukste cocktail workshop van Leeuwarden! Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond!
Mango Leeuwarden Utrecht Deal van de dag Groupon Utrecht.
9950, voor een cocktailworkshop voor 12 personen waarde 234. Tijdens deze twee uur durende workshop leer je een cocktail shaken, maar ook wordt je verteld over het ontstaan van dit populaire drankje en welke glazen je er nou het beste voor kan gebruiken. Om in de stemming te komen en de spreekwoordelijke smaak te pakken te krijgen krijg je bij aanvang een welkomst-shotje. De workshops worden gegeven door geroutineerde Mango shakers, die er wel 100 op hun repertoire hebben staan. Na afloop ontvang je een Mango cocktailglas en een receptenboekje om ook thuis ja favo cocktail te shaken. Restaurant Mango in Leeuwarden is niet alleen populair vanwege het lekkere eten dat ze serveren.

Contacteer ons