Zoeken naar burger bar eindhoven

 
burger bar eindhoven
De Burger, Eindhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Burger, Eindhoven. Restaurants in Eindhoven. Alle restaurants in Eindhoven weergeven. We doorzoeken meer dan 200 websites voor de laagste hotelprijzen. 21 van 428 Restaurants in Eindhoven., Amerikaans, Bar, Geschikt voor vegetariërs. Kerkstraat 5, 5611 GH Eindhoven, Nederland. 31 40 282 7652.
Homepage.
Heeft u dez eniet gehad kom hem dan haen in ons cafetaria. we hebben nog een aantal producten mee overgenomen; o.a. de goede burgerPRIMA burger. volg ons via facebook.com/primasnackpoint ontvangt u nog meer extra aanbieding en cadeau's.' Dagelijks geopend 1200-2100.:
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Burger in Eindhoven Eet.nu.
Wij moeten naar de bar toelopen en zelf vragen. Is hier geen barhoofd of dergelijke aanwezig die dit hoort aan te sturen? Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 8. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Nicole 46 punten. op 23 december 2014. De Burger is een gezellig klein restaurant met een klein aantal plaatsen. De plaatsen waren allemaal bezet en ondanks dat het weinig plaatsen heeft, duurde het allemaal toch erg lang. Dit is niet erg, maar hier moet je wel rekening mee houden als je snel even wil lunchen. De burger zelf was héérlijk vlees, brood, garnering allemaal top, maar helaas waren beide burgers inmiddels koud wanneer wij ze kregen. Ook kreeg ik geen gelegenheid dit aan te geven. Koud was de burger overigens alsnog heerlijk en de portie meer dan voldoende voor een volwaardige maaltijd. Op temperatuur ongetwijfeld de beste burger in Eindhoven.

Contacteer ons