Zoeken naar cocktail workshop

 
cocktail workshop
Cocktailworkshop Scheveningen Cocktails op het strand.
Hier hebben ze de fijne kneepjes van het cocktail maken geleerd. De jongens zullen jullie leren omgaan met de verschillende attributen die gebruikt worden tijdens het maken van cocktails. Shaken, stirren, strainen en muddlen zullen straks geen onbekende termen meer zijn. Samen maken jullie de meest heerlijke cocktails! Wij bieden de volgende workshops aan.: 3 uur workshop inclusief 3 drankjes p.p.
Cocktailworkshop Sonnema.
Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Waanzinnige events, de beste aanbiedingen en de lekkerste cocktailtips. We houden je op de hoogte! Met trots gerealiseerd door Webwijs. Onze website maakt gebruik van cookies.
Cocktail Workshop Eindhoven Philips Stadion Events.
Home Activiteiten Culinair Cocktailworkshop. Caipirinha, Jungle Juice of Tequila Sunrise. In deze twee uur durende workshop leer je de meest tot de verbeelding sprekende alcoholische of non-alcoholische drankjes te bereiden. Het gaat niet alleen om de mix, maar ook om de presentatie.
Displaying items by tag: cocktail workshop Partycentrum Weijenborg.
Onze bartender zal laten zien op welke manier de drankjes bereid worden, hoe shake je een cocktail, hoe smaakt een Mojito, hoe maak je een suikerrandje, hoe maak je crushed ice, kortom alle ins and outs van het barwerk krijg je tijdens deze lekkere workshop onder de knie.
Arrangementen De Drie Gezusters.
twee uur durende workshop vanaf 8 personen alcoholvrij ook mogelijk op basis van beschikbaarheid in combinatie met een driegangendiner inclusief twee consumpties 45.50 euro per persoon reserveren via info@dedriegezusters.nl. Barbecueën op de Grote Markt in hartje Groningen? Dat kan voor 24.50 per persoon!
Beachclub Kaap Hoorn Cocktail workshop Kaapse Baan 1, 9752 XP Haren Groningen 050 5267639.
BEACHCLUB KAAP HOORN. MENUKAART ARRANGEMENTEN BBQ HIGH TEA Beachclub Kaap Hoorn / Arrangementen / Cocktail workshop. Het is dé horeca-trend van dit moment: cocktails. Leer nu je eigen cocktails maken! Onder begeleiding van een professionele barman, kunnen groepen vanaf 8 tot ca.
Cocktailworkshop bij Popocatepetl Amersfoort Move, shake, drink enjoy!
Tijdens deze workshop leer je om in 15, à 2 uur tijd drie verschillende cocktails te maken. Alle mix technieken bar uitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Na de 1e 2e cocktail is een pauze waarin genoten kan worden van de cocktail samen met lekkere hapjes.
Cocktail Workshop bij jou thuis vanaf 2 personen! Home Shaked.
Een cocktail workshop is de perfecte aanvulling op je vriendinnendag! Ga samen met je vriendinnen aan de slag en leer hoe je de cocktail maakt waar jullie op vakantie zo gek op waren. Begin je avond goed en geniet samen van zelfgemaakte cocktails.
5x cocktail workshops in Breda. Stappen Shoppen Breda.
Wil jij leren hoe je de lekkerste cocktails van Breda maakt? Doe een cocktailworkshop en leer alle ins en outs van een goede cocktail. Wij hebben een aantal leuke spots voor een cocktailworkshops voor je in een lijstje gezet. it's' never to early for a cocktail! Bij Proost ben je gegarandeerd op het juiste adres voor een feestje. Bij de cocktailworkshop van Proost laten ze je zien hoe je moet shaken! En geven je de zekerheid dat jij achter de bar durft te staan. En het beste van alles tijdens de workshop mag je alles proeven!

Contacteer ons