Resultaten voor cocktail workshop eindhoven

 
cocktail workshop eindhoven
CLUB ROUGE EINDHOVEN HOME.
5611 ER Eindhoven. Woe Do________________: 2100: 0200.: Vrij Zat_________________: 2100: 0400.: Elke woensdag BREEK DE WEEK met Ewan Mack. Abonneer je op onze nieuwsbrief om updates, kortingen en speciale aanbiedingen te ontvangen. Copyright 2019 Club Rouge. Powered by Together 4 Business.
Taste en Shake Workshop Groepsuitjes Eindhoven.
Met uw laatste cocktail in uw hand, kunt u daarna nog heerlijk genieten van het Nagerecht. Minimaal 10 personen. Minder deelnemers mogelijk, hiervoor is de prijs op aanvraag. Circa 3 uur. Het 3-gangendiner bestaat uit een selectie van gerechten die op de menukaart staan. 66.50 per persoon 34.00 workshop 35.00 proeverij. Reservering Taste en Shake workshop. Straat huisnummer Plaats Postcode. Totaal aantal personen. Programma ter gelegenheid van. Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag organiseren? Dan bent u bij Groepsuitjes Eindhoven aan het juiste adres.
Workshop Cocktail Shaken Top workshop, bedrijfsuitje, quiz of vrijgezellenfeest in Eindhoven!
Kies de workshop cocktail shaken voor een feestelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander uitje in Eindhoven waarbij er gezellig geborreld kan worden! De workshop wordt verzorgd vanuit een exotische locatie in het centrum van Eindhoven waardoor je direct in de sfeer komt als je de ruimte binnen stapt.
Cocktailworkshop Uitjes op maat.
Wat staat jullie te wachten? Tijdens deze workshop leert onze professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Je ooit afgevraagd waar het woord cocktail vandaan komt? Hoe je de perfecte Cosmopolitan shaked? Waar en hoe de Mojito is ontstaan?
Workshop cocktails maken Maak je eigen creatie! Fundustry Events.
Met de workshop cocktail maken, leer je zelf je eigen unieke cocktail maken! home Activiteit Cocktail workshop. Prijzen en tijdsduur. Cocktail workshop basis. consumptie van 1 cocktail. Cocktail workshop extra. consumptie van 2 cocktails. Cocktail workshop uitgebreid. consumptie van 3 cocktails.
Cocktail Workshop in Eindhoven Dazzling Cocktails.
Arrangementen in Eindhoven. Combineer de cocktail workshop met een diner op dezelfde locatie in Eindhoven. Bekijk de arrangementen voor de mogelijkheden. Reserveer direct of vraag meer info aan. Perfect Serve Cocktail Workshop. Taste Try Cocktail Workshop. The Dazzling Cocktails Workshop.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Cocktail workshop vrijgezellenfeest Reizigersbeoordelingen Wij zijn Valkenburg Group Events Teambuilding TripAdvisor.
Cocktail workshop vrijgezellenfeest. We zijn ontzettend leuk door de heren van Wijzijnvalkenburg ontvangen om vervolgens naar de locatie te gaan. Dit was pistache en hier werden wij ontzettend fijn ontvangen. Levi heeft onze workshop tot in de puntjes geweldig voorbereid en begeleid.
Cocktail workshop Eindhoven.
De cocktail workshop in Eindhoven is een leuke activiteit om een groepsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje te starten op het bruisende uitgaanscentrum van Eindhoven. Je komt tijdens deze cursus cocktail maken lekker in de stemming en dat is dus een goed begin van de dag of avond.

Contacteer ons