Meer resultaten voor cafe thuis

 
cafe thuis
Cafe Thuis, Beek en Donk Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Bediening was een tegenvaller. Mooi cafe met een heel mooi terras in het centrum van Beek en Donk. Alleen jammer dat de bediening niet echt gastvrij is zodat je je thuis voelt! Afgelopen week met een gezelschap op het terras terecht gekomen dat naast het cafe ligt.
Museumcafé Museum het Dolhuys.
We bieden ze een veilige plek waar ze zichzelf mogen zijn, kunnen groeien in hun eigen tempo en waar ze gezien en gewaardeerd worden. Daarnaast werken we met een team van vrijwilligers. Dit maakt Thuys tot zoveel meer dan een sfeervol café, het is een bijzondere ontmoetingsplek waar iedereen welkom is!
Cafes in Beek en Donk: Café Thuis Beek en Donk UITagenda Uitgids.
Door ons aangename sfeervolle terras met fijne zitjes en loungebanken, speeltuintje en onze gezellige en spontane gasten voelt u zich al dan ook al snel thuis. Maar in het cafe kunt u ook erg goed vertoeven. Cafe Thuis ligt aan veel bekende fietsroutes, waar er voor u de gelegenheid is gecreëerd om even te pauzeren met een kopje koffie met gebak of om op k rachten te komen door middel van een ambachtelijk broodje.
Cafe Thuys, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Bekijk alle 392 hotels in de buurt Bekijk alle 4.751 restaurants in de buurt Bekijk alle 2.194 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Cafe Thuys. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
Opening nieuw koffie café THUIS Voorster Nieuws.
Tijd voor een praatje, vers gezette koffie, kortom thuis. Koffiecafé THUIS is maandag geopend van 12-17 uur, dinsdag t/donderdag van 9-17 uur, vrijdag van 9-20 uur, zaterdag van 9-17 uur en zondag van 10-17 uur. Meer informatie op www.koffiecafethuis.nl en natuurlijk ook op Facebook.
Café Thuis in Nijmegen Eet.nu.
Op dit adres zit nu: Wij Ook. Café Thuis in Nijmegen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was jouw ervaring? 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. De Ruyterstraat 23. Hotels in de buurt.
Cafe Thuys Amsterdam Thuys in Amsterdam.
De keuken is tot 22.00 uur geopend. Mocht u buiten de standaardtijden wensen hebben, dan proberen wij hier in overleg met de koks natuurlijk aan te voldoen. Cafe Thuys is tevens een uitstekend geschikte locatie voor afstudeer-borrels, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden.
tHUIS aan de AMSTEL.
Korte Ouderkerkerdijk 45 Amsterdam Nederland. tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café, gevestigd in de voormalige Ingenieurswoning van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie thee, wijn of bier en verrassende gerechten.
Vind thuisbar op Marktplaats.nl.
Huis bar prive cafe mancave tapkast thuis bar privecafeetje homebar gebruikte bar tweedehands bar 2dehands bar zoekt u een bar voor uw horeca bedrijf kantine showroom of voor uw mancave / prive-cafeetje Altijd een enorme voorraad: 200 stuks, nieuw en gebruikt, van antiek tot modern.

Contacteer ons