Zoeken naar cocktail workshop leuven

 
cocktail workshop leuven
Dashing Blends, Cocktailworkshop van 2 uur: bespaar 53% in Midden-Limburg via Social Deal.
Dashing Blends is de perfecte manier om jouw feest of evenement uit te breiden met de toevoeging van Cocktail Catering. Naast het verzorgen van Cocktail Catering kun je bij Dashing Blends ook terecht voor een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon een gezellige avond met vriendinnen door middel van een workshop Cocktails shaken.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.
Agenda UiT in Leuven.
En uiteraard staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail, enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken. Tijdens deze workshop ga je zélf aan de slag! Na afloop krijg je een zelfgemaakt receptenboekje en zal je in staat zijn om overheerlijke cocktails te maken voor vrienden, collega's' en familie! Een cursus cocktails maken duurt 2 uur. Cocktailicious biedt een all-in-formule aan en zorgt voor dagverse! ingrediënten fruit, kruiden en alle benodigdheden shakers, muddlers, jiggers. De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een locatie in regio Leuven aan.
Bedrijfsuitje COCO, The Cocktailcompany, Cocktailworkshops, coco-the-cocktailcompany-cocktailworkshops.
Biologisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoord zijn de toverwoorden anno 2012. Bij COCO the Cocktail Company boek je nu naast de reguliere variant ook de bio workshop. Kijk eens wat dieper in het glaasje en kom erachter waarom biologische teelt van verse ingrediënten zo hot is. Wat doet het gebruik van biologisch fruit en ecologische likeuren met de smaakbeleving? Proef jij of een product een eerlijke afkomst heeft? In 2 uur tijd leer je alles over het ontstaan van de cocktail, de heilzame werking van bepaalde ingrediënten, hoe je een volledig natuurlijke en biologische cocktail creëert en ga je er zelf mee experimenteren. Prijs vanaf 3250. Uiteraard kunnen wij de workshops ook geheel of gedeeltelijk alcoholvrij organiseren. Op aanvraag is ook een Tequila en/of Cognac Brandy experience mogelijk. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! Van 9 tot 500 personen. Antwerpen, Leuven, Brussel, Mechelen, Hasselt, Gent, Brugge.
Teambuildingorganisator via Zakentoerisme Vlaams-Brabant Zakentoerisme Vlaams-Brabant.
Of kies een locatie die Cocktailicious zelf aanbiedt in de regio Leuven. Ook deze workshop is ideaal voor een hippe bedrijfsactiviteit teambuilding, incentive, een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op uw verlanglijstje staat! De workshop duurt ongeveer twee uur en maakt uitsluitend gebruik van exclusieve merken. Tijdens deze workshop gaat de wondere wereld van het shaken voor u open. Delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita. Daarnaast ontdekt u nog andere tongstrelende cocktails zoals de Bellango een eigen creatie, Tequila Sunrise, B-52, Daiquiri Noem maar op! Maar u leert ook de geschiedenis van de cocktail en enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken.
Aanbod Leuven Plays.
Maar ook voor onze chocolade zijn we wereldberoemd. Leuven Leisure en conceptstore Antoine brengen deze twee werelden nu samen. Tijdens deze prikkelende proeverij leer je welk bier goed past bij welke soort chocolade, en waarom. Complementair of net contrasterend, je valt van de ene verbazing in de andere! Ook in deze workshop werken we enkel met lokale topproducten: het beste Leuvens en Vlaams-Brabants bier, gecombineerd met louter ambachtelijke chocoladecreaties.
Cocktail workshops.
Vanaf 25 personen. Antwerpen Brugge Hasselt Leuven Brussel Genk Kortrijk Mechelen. Workshops in België Cocktail workshops. Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop!
Vrijgezelle cocktail workshop te Leuven Comme Chez Soif Tastings.
Gin Tonic Workshop. Vrijgezelle cocktail workshop te Leuven. U bent hier.: Het was heel leuk. Ook bedankt voor de recepten. Wij maken met veel plezier en geheel vrijblijvend een offerte op die voldoet aan al jouw wensen! Aarzel dus zeker niet om.
The Wedding Planner Cocktail Workshop in Leuven Leuven Events.
In het centrum van Leuven kunt u nu het ultieme vrijgezellenfeest vieren: The Wedding Planner een Cocktail Workshop. The Wedding Planner tablet game is een virtueel spel en met behulp van een tablet gaat jullie opdrachten uitvoeren dwars door het centrum van Leuven.

Contacteer ons