Resultaten voor cocktail workshop gent

 
cocktail workshop gent
Bedrijfsuitje COCO, The Cocktailcompany, Cocktailworkshops, coco-the-cocktailcompany-cocktailworkshops.
Biologisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoord zijn de toverwoorden anno 2012. Bij COCO the Cocktail Company boek je nu naast de reguliere variant ook de bio workshop. Kijk eens wat dieper in het glaasje en kom erachter waarom biologische teelt van verse ingrediënten zo hot is. Wat doet het gebruik van biologisch fruit en ecologische likeuren met de smaakbeleving? Proef jij of een product een eerlijke afkomst heeft? In 2 uur tijd leer je alles over het ontstaan van de cocktail, de heilzame werking van bepaalde ingrediënten, hoe je een volledig natuurlijke en biologische cocktail creëert en ga je er zelf mee experimenteren. Prijs vanaf 3250. Uiteraard kunnen wij de workshops ook geheel of gedeeltelijk alcoholvrij organiseren. Op aanvraag is ook een Tequila en/of Cognac Brandy experience mogelijk. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! Van 9 tot 500 personen. Antwerpen, Leuven, Brussel, Mechelen, Hasselt, Gent, Brugge.
Ladies Night cocktailworkshop in Easter Bunny vermomming Deinze Het Nieuwsblad.
De prijs voor de workshop bedraagt 30 euro per persoon. Iedereen is welkom vanaf 19 uur en de workshop start stipt om 20 uur. Je kan enkel inschrijven in een groep van vier. Alle cocktails worden immers voor vier personen bereid en uiteraard ook onder 4 worden verdeeld.
Jigger's' Gent JP Cocktails.
Er is een keuze uit 5-6 cocktails die wekelijks nieuw op de kaart komen. De cocktails van de laatste 2 weken staan op de kaart. Breng je een bezoek aan gent is Jiggers zeker een bar die je niet mag overslaan.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.
Cocktails shaken bedrijfsuitje GentAntwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Hasselt cocktails shaken workshop organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar ke
Een cocktail shaken workshop in Gent met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktail shaken workshops in Gent voor een vrolijke middag of avond.
Cocktailworkshop in Gent TB Events.
Cocktailworkshop in Gent. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop van TB-Events zeker iets voor jou! Tijdens deze workshop worden jullie ontvangen door onze bartender met een welkomstdrankje.
Cocktail workshop Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge.
Onder deskundige begeleiding leren cocktails maken tijdens een cocktail workshop. Cocktail workshops in Zuid-Limburg Nederland. Tijdens deze workshop cocktails shaken kun je een cocktail maken op basis van n van de recepten, maar je mag ook een eigen creatie bedenken.
Cocktail workshops.
Mechelen Genk Hasselt Antwerpen Kortrijk Brugge Brussel Gent. Cocktail workshops Workshops in België. Houdt u van een lekkere cocktail en bent u op zoek naar een gezellige activiteit met uw collegas, vrienden of familieleden? Mix, shake en stir je eigen heerlijke cocktail in een van deze workshops! Er zijn wel 9 vaste locaties in België waar u een cocktailworkshop kunt doen. We kunnen zelfs een workshop voor u organiseren op uw eigen locatie!
Workshop Cocktail in Gent organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Gent of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgie www.cocktails-shaken.be voor leuke vrijgezellenavond in
Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Tongeren, workshop cocktail in Dendermonde, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Mechelen.

Contacteer ons